Mainiokoti Pellava

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Uusi ikääntyneiden palvelukoti Mainiokoti Pellava avautuu 2020 Tampereen Linnainmaalle. Palvelukodin suunnittelussa ja toiminnassa panostetaan siihen, että asukkaat kokevat olonsa turvalliseksi ja elämänsä oman näköiseksi.

Näin asut meillä

Kotimme tilojen suunnittelussa on panostettu siihen, että asukas voi kokea oman arkensa turvalliseksi ja mielekkääksi silloin, kun kotona ei enää pärjää. Asukkaiden omat yksilölliset tarpeet huomioidaan ja heille taataan oman näköinen elämä.

Meille asukkaaksi?

Asukkaaksi voi hakeutua joko Tampereen kaupungin palveluohjauksen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä palvelukotiin sen valmistuttua.

Kodit ja yhteistilat

Uuteen Mainiokoti Pellavaan tulee yhteensä 50 asukaspaikkaa. Kotimme yhteiset tilat ovat avarat ja kaikki asunnot ovat reilun kokoisia.

Kodin ympäristö

Uusi palvelukoti Mainiokoti Pellava nousee aivan alueen palveluiden naapuriin Piettasenkadulle. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan palvelukotiin kesällä 2020. Sen naapurista löytyvät mm. hypermarket, apteekki, kioski ja kukkakauppa.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Mainiokoti Pellava sopii hyvin myös yhteisöllisyyttä arvostavalle asukkaalle, sillä yhteisiä tiloja ja aktiviteetteja on tarjolla runsaasti asukkaiden mieltymysten mukaisesti.

Panostamme Mainiokoti Pellvan toiminnassa Hoiva Mehiläisen laatulupauksiin: yksilöllinen hoiva, ohjaus ja tuki, maukas ja terveellinen ravinto, turvallisuus, oma viihtyisä koti sekä yhteisöllisyys ja osallisuus. Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaiselle asukkaalle yksilöllinen hyvä elämä.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.