Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Sofia ja Severi

uudet kalusteet
5927dfd7826f6752393502
20210629_131824
Sofia ja Severi
Aivojumppaa
Kampaamopäivä
Käsityöpiiri
5927dfd824175918481517
5927dfd7a42e4197926689
kesä 2022 , 2
kesä 2022
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Sofia ja Severi sijaitsee luonnonläheisessä Sofianlehdossa. Viihtyisässä kodissamme on tarjolla yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Olemme suunnitelleet kaikki tilat vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Tehtävämme on turvata ja taata, että asukkaamme voivat nauttia mahdollisimman onnellisesta ja laadukkaasta elämästä kodissamme. Ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökuntamme pitää asukkaistamme huolta vuorokauden jokaisena tuntina.

Näin asut meillä

Mainiokoti Sofia ja Severi on viihtyisä pieni koti, jossa on turvallista elää ja asua. Kaksi kodikasta ryhmäkotiamme sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Asukkaillamme on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun pihamaalla tai Mainiokoti Sofian ja Severin ympäristössä. Viihtyisä terassimme sijaitsee keskellä vehreintä Käpylää.

Meille asukkaaksi?

Olisiko Mainiokoti Sofia ja Severi sinun tai läheisesi koti?

Voit tulla meille asumaan kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. Sofiaan ja Severiin voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on sekä yhden että kahden hengen huoneita. Sekä Sofiassa että Severissä on asukkaille oma viihtyisä oleskelu/ruokailutila. Talossa on sauna, jota asukkaat voivat varata käyttöönsä. Henkilökuntamme avustaa saunomisessa aina tarvittaessa.

Kodin ympäristö

Asukkaamme voivat nauttia kesäpäivästä viihtyisällä ja vihreällä ulkoterassillamme kahvitellen ja seurustellen. Läheisessä Sofianlehdon ulkoilumaastossa on rentouttavaa käydä päivittäisillä kävelyretkillä. Kodista on hyvät kulkuyhteydet viereiseltä Kätilöopiston pysäkiltä Helsingin keskustaan.

Tulo-ohjeet

Meille pääset bussilla nr. 65 Helsingin keskustasta Rautatientorilta. Pihalla on yksi parkkipaikka käytössämme. Kadunvarsipysäköinti on sallittu tietyin rajoituksin.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kodissamme vierailee säännöllisesti lähiseurakunnan työntekijät pitämässä hartaustilaisuuksia. Kotimme asukkaat voivat osallistua kodin päivittäisiin askareisiin voimavarojensa mukaan.

Henkilöstö

Asukkaidemme palveluksessa on ammattitaitoinen ja lämmin hoitohenkilöstö. Oma fysioterapeuttimme on paikalla joka toinen viikko. Hoivakodissa asuville laaditaan henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma ja sitä päivitetään säännöllisesti ja aina tarpeen mukaan. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja.