Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Hermanni

591ede7233631432866714
591ede4e3e296892776352
591ede778c96d243744855
591ede4695341231032058
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Hermanni sijaitsee Hermannissa lähellä kaikkia palveluita. Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Vaihtoehtoja on aina kevyemmästä palveluasumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan. Kysy vapaista palveluasunnoista suoraa yksikön johtajalta Päivi Anttila-Apajalahti p. 040 831 2827

Olemme suunnitelleet Mainiokoti Hermannin tilat ikääntyvien ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Kodissamme on viihtyisät ja valoisat tilat sekä hyvät mahdollisuudet ulkoiluun omalla turvallisella pihalla ja ympäristössä. Mainiokotimme sijaitsee rauhaisassa Hermannin kaupunginosassa. Asiakkaidemme käytössä on ikäihmisten tarpeita silmälläpitäen suunniteltu kuntosali. Kotimme fysioterapeutti järjestää ohjattuja liikuntatuokioita kuntosalissamme.

Näin asut meillä

Palveluasunnoissamme voit asua itsenäisesti omassa kodissa ja saada palveluita oman tarpeesi mukaan. Mainiokoti Hermannissa Saunapolulla ja Pihapolulla asuvat asiakkaat saavat hoivaa ympäri vuorokauden. Yhteisöllisyys, välittäminen ja viihtyisä ympäristö on meille tärkeää Mainiokoti Hermanissa.

Meille asukkaaksi?

Olisiko Mainiokoti Hermanni sinun tai läheisesi koti?

Voit tulla meille asiakkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. Mainiokoti Hermanniin voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Meiltä löytyy erikokoisia palveluasuntoja omalla saunalla ja lasitetuilla parvekkeilla. Palveluasunnossa elät itsenäistä elämää, kalustat asuntosi haluamallasi tavalla. Palveluasukkaana räätälöimme sinulle juuri ne palvelut mitä kulloinkin tarvitset. Yhteisessä käytössä on kattosauna. Ympärivuorokautisen hoivan puolella asukkaat voivat nauttia ulkoilusta aidatulla turvallisella pihaterassilla.

Ympärivuorokautisessa hoivakodissa on valmiina hoivasänky. Muuten voit kalustaa kodin omannäköiseksi. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Hermannissa voit nauttia aurinkoisista päivistä omalla turvallisella pihalla. Kodistamme on hyvät kulkuyhteydet eri puolille kaupunkia. Kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä.

Tulo-ohjeet

Meille pääset helposti busseilla, metrolla sekä raitiovaunuilla nro 1, 6, 7 & 8. Parkkitilaa on rajatusti.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Talon kattokerroksessa sijaitsee saunaosasto, joka on asiakkaidemme käytössä. Henkilökuntamme avustaa saunomisessa aina tarvittaessa. Mainiokoti Hermanni on koti, jossa voit elää turvallista ja oman näköistä elämää. Välittävä henkilökuntamme auttaa, hoivaa ja tukee sinua.

Henkilöstö

Lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Toimintaterapeutti ja fysioterapeutti ovat asukkaidemme käytössä viikottain. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman, sekä nimeämme omahoitajan.