Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Kaisla

5be6e510cabe0647212357
5c89f51f2db64588944496
5c89f524b9125884866771
5c89f5be657ce271018678
PlayPause
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Hoivakodin asukkailla on käytössä hulppea kattosauna kiinteistön kuudennessa kerroksessa. Isot, valoisat lasitetut terassit sijaitsevat jokaisen ryhmäkodin yhteydessä ja ovat asukkaiden käytössä ympäri vuoden. Taloyhtiön viihtyisä sisäpiha on kaikkien yhteiskäytössä. Hoivakodin asukkaiden turvallisuus on varmistettu hälytysjärjestelmällä. Colliers vuokraa taloyhtiön muita asuntoja, vuokraovi.com

Viihtyisä sisäpiha palvelee talon kaikkia asukkaita. Hoivakodin ateriat ovat monipuolista ja maukasta kotiruokaa, jossa on huomioitu ikäihmisten mieltymykset sekä ravintosuositukset.

Voit valita aterian kahdesta vaihtoehtoisesta ruokalistasta. Niiden valinnasta, samoin kuin erityisruokavaliosta on sovittava erikseen henkilökunnan kanssa, etukäteen.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainikoti Kaisla kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Kaislaan voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta. Voit sopia henkilökohtaisen esittelyajan suoraa kodin johtajalta p. 040 674 4673

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Kaislassa on 8 erillistä kotia ja 116 asuntoa kooltaan 21-25m2 ympärivuorokautista hoivaa tai apua tarvitseville ikäihmisille. Kiinteistön kuudennessa kerroksessa sijaitsee hulppea yhteiskäyttöön tuleva kattosauna. Taloyhtiön viihtyisä tilava sisäpiha on kaikkien asukkaidemme yhteiskäytössä.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee Suurpellon ytimessä keskellä uutta asuinaluetta. Lähiympäristössä on kauppa, postipalvelut, kirjasto, Opinmäen monitoimikeskus, päiväkoti, koulu, kampaamo- ja kauneuden hoitopalveluita ja Espoon keskuspuisto. Alueella toimii aktiivinen Suurpeltoseura, Martat ja MLL. Iso Omenan kauppakeskukseen on matkaa vain n. 3 kilometriä.

Tulo-ohjeet

Bussit 118, 118B, 133, 532 ja 533

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa.

Hoivakodissa vierailee säännöllisesti kaverikoirat, vapaaehtoisia Martoista ja SPR:stä seurustelun ja ulkoilun merkeissä sekä musiikkia esittäviä lapsiryhmiä, viihdemusiikkibändi, trubaduuri ja harmonikansoittaja. Kuukausittain hoivakodissa järjestetään hartaustilaisuus kaikille halukkaille, Espoon seurakunnan toimesta. Hoivakodin tiloissa toimii myös MLL:n perhekahvila maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.