Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Pirtti

Koti on maailman tärkein paikka. Se syntyy esineistä, asioista ja muistoista, mutta erityisesti siitä, että kokee olevansa oikeassa paikassa.

Mainiokoti Pirtti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Kuopion Pirtin kaupunginosassa. Kodissamme tarjoamme yksilöllistä hoivaa ja asumispalveluita. Pirtissä asuminen on kodinomaista ja yhteisöllistä. Tarjoamme sekä tehostettua palveluasumista, että kevyempää palveluasumista.

processed-619d9850-f9ea-464a-98d8-a42aa3f3c063_gkt2Uuof
processed-dcd776c9-8cf8-49ac-bb05-6a067fbabb15_91umWk4e
processed-80633de9-725a-4e5f-9080-ead8127c8907_h9Hc6yLC
PlayPause
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Pirtin palveluasunnoissa voi asua itsenäisesti omassa kodissa ja saada palveluita yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, joissa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Pirtti kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asiakkaaksi kunnan tai kaupungin sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Pirttiin voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Pirtti on esteetön hoivakoti. Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on valmiina sänky sekä yöpöytä. Huoneen saa sisustaa omilla tutuilla tavaroilla kodinomaiseksi ja viihtyisäksi. Kaikissa huoneissa on oma wc- ja suihkutila. Jokaisessa ryhmäkodissa on kaunis ja valoisa ruokailu- ja oleskelutila. Kodilla on viihtyisä ja vehreä piha.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee luonnonkauniilla rauhallisella alueella. Välittömässä läheisyydessä sijaitsee puisto, järvi ja lähikauppa.

Tulo-ohjeet

Mainiokoti Pirttiin on Kuopion keskustasta 11.5 km. Linja-autoilla 5,6 ja 21 pääsee Kuopion keskustasta melkein etuovelle.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Mainiokoti Pirtissä viihtyy asukas, joka haluaa asua luonnon lähellä sekä osallistua vaihteleviin ja vuodenaikoihin sopiviin kodin toiminnallisiin hetkiin, joita järjestetään kodissamme päivittäin. Tehtävämme on turvata ja taata asiakkaillemme mahdollisimman onnellinen, laadukas ja toiminnallinen arki kodissamme.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme kohtaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti tarjoten tukea ja hoivaa jokaisen omien tarpeiden mukaan. Kaikille asukkaille laaditaan henkilökohtainen hoito-ja palvelusuunnitelma ja nimetään omahoitaja.