Mainiokoti Pirtti

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Mainiokoti Pirtti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Kuopion Pirtin kaupunginosassa. Kodissamme tarjoamme yksilöllistä hoivaa ja asumispalveluita. Palvelukotiin voi muuttaa asumaan joko vakituisesti tai lyhytaikaisesti. Meillä on mahdollisuus turvalliseen omannäköiseen elämään. Meillä on ympärivuorokautista hoivaa sekä kevyempää palveluasumista.

Näin asut meillä

Palveluasunnoissa voi asua itsenäisesti omassa kodissa ja saada palveluita oman tarpeensa mukaan. Henkilökunta on paikalla arkisin klo 9-16 ja viikonloppuisin 9-14. Hoivakodin puolella asuvat asukkaat, jotka voivat tarvita hoivaa päivin öin. Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia. Hoivakodissa henkilökunta on paikalla ympärivuorokauden.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Pirtti kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asiakkaaksi kunnan tai kaupungin sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Pirttiin voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Pirtti on viihtyisä ja esteetön hoivakoti, jossa asukkaat asuvat omassa huoneessaan. Kaikissa huoneissa on oma wc- ja suihkutila. Jokisessa ryhmäkodissa on kaunis ja valoisa ruokailu- ja oleskelutila. Kodilla on viihtyisä ja vehreä piha. Saunomme vähintään kerran viikossa.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee luonnonkauniilla rauhallisella alueella.

Tulo-ohjeet

Kuopion keskustasta 11.5 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Mainiokoti Pirtissä viihtyy asukas, joka haluaa asua luonnon lähellä sekä osallistua vaihteleviin ja vuodenaikoihin sopiviin kodin toiminnallisiin hetkiin, joita järjestetään kodissamme päivittäin. Tehtävämme on turvata ja taata asiakkaillemme mahdollisimman onnellinen, laadukas ja toiminnallinen arki kodissamme.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme kohtaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti tarjoten tukea ja hoivaa jokaisen omien tarpeiden mukaan. Laadimme jokaiselle asukkaalle henkilökohtaisen hoito-ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.