Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Kanerva

Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa ja asumispalveluita ikääntyneille asukkaillemme, meillä on mahdollisuus omannäköiseen elämään. Palveluihimme kuuluu myös saattohoito asukkaan elämän viimeisinä päivinä -meillä voit asua elämäsi loppuun saakka. Henkilökuntamme osaaminen painottuu geriatriseen- sekä muistiosaamiseen ja vastaa näin ollen ikääntyvien ihmisten erityistarpeita. Tehtävämme on turvata ja taata asiakkaillemme mahdollisimman onnellinen, laadukas ja toiminnallinen elämä kodissamme.

20220714_092516
20221027_093251
20221027_093309
20220714_092528
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
5993dd14086d5248104732
PlayPause
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnoissa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan yhteisillä ruokailuhetkillä ja arjen toiminnoissa. Turvallinen ja kodikas ympäristö tukee asukkaiden selviytymistä ja osallistumista kotimme päivittäisiin askareisiin oman voinnin ja mieltymysten mukaan.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Kanerva kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan antamalla maksusitoumuksella, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. Mainiokoti Kanervaan voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Kotimme asukashuoneet ovat avaria, yhden hengen tai kahden hengen huoneita, jotka on sisustettu viihtyisästi. Voit myös kalustaa huoneen omilla kalusteilla omannäköiseksi. Kaikki tilat mahdollistavat erilaisten apuvälineiden kanssa kulkemisen.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Kanerva sijaitsee Ontojärven rannalla. Kotimme rakennukset ja ympäröivä luonto muodostavat miellyttävän ja rauhallisen miljöön, jossa asukkaat viihtyvät hyvin.

Tulo-ohjeet

Kuhmon keskustasta 6 km Sotkamontietä Kajaaniin päin. Kotimme sijaitsee Jämäksen kylällä. Ollilantieltä käännytään 100m jälkeen Kurikkaniementielle. Kotimme on heti 100 m jälkeen vasemmalla.

Julkisia kulkuneuvoja kulkee harvoin.

Parkkipaikkoja on kodin edessä riittävästi.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme päivät koostuvat yhteisestä tekemisestä, ulkoilusta, ruokailuista ja monipuolisesta virkistystoiminnasta. Huomioimme jokaisen asukkaan yksilölliset tavoitteet ja voimavarat. Toimintamme on lämminhenkistä ja henkilöstö on koulutettua, välittävää ja osaavaa. Teemme tiivistä yhteistyötä palveluja tilaavan kunnan ja asukkaan omaisten kanssa.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme kohtaa jokaisen asukkaan yksilöllisesti tarjoten tukea ja hoivaa jokaisen omien tarpeiden mukaan. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Asukas saa hänelle nimetyn henkilökohtaisen hoitajan ja hänelle laaditaan yksilöllinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma.